Saturday, January 7, 2012

Tahun Baru, Baru Aku Bukak Blog

Assalamualaikum...

Happy New Year guys. Sumpah lame gila aku tak login blog goreng. Nyaris-nyaris je nak terlupa kata kunci die. Kalau mak aku tahu memang kena PIAP² dah. Wahah.



AKu ingat lagi last aku update pasal aku nak start intern, mase tu rase boleh carry lagi nak berblogging. Standard la budak intern, lepak kat opis goyang² kepala sambil cuit² awek forever alone kat fb, blogrunning, blogswimming semua benda yang melangho kan aku nak buat. Tapi semua itu dusta belaka. Nah amik kau minggu ke-2 terus senyap aku. Kaku, kukang, kangkang semua ada. Mana taknye bizi mengalahkan PM bro. Maklumla awal-awal dulu wayang je.Hehe.

Tapi bila rase dah nak habis intern ni rase cam rindu pulak nak buat kerja² extrem ni. Baru senggama minda. Tak caya tengok mate aku sekarang dah bengkak macam 'fish eye' pasal buat kerja tengah malam buta (nak kejar dateline). Dah boleh jadi lense dah mate aku ni.Haha.

Betol la orang kate pengalaman masa kerja tu penting pasal lepas ni korang dah ada ilmu yang maybe berguna bila kerja betul² nanti. time ni la kita nak korek, gali, timbus semua ilmu yang ada. Sumpah seronok gile intern kat sini pasal dorang memang tak 'tahik idung masin' langsung ilmu walhal dorang dah ajar 2-3 kali, korang bebal jugak still dorang akan tolong ko. Kalau aku mau bagi pelempang je kat diri sendiri. Baik kan dorang. Takdak juai punya.. (dorang : Geng-geng technician NEXUS)

Sebenarnye ni mukadam je pasal banyak lagi aku nak goreng dalam blog hangit ni sempena menghormati azam aku tahun ni nak update blog sokmo.Haha. Ok la tunggu untuk entri seterusnya yeke idak?

p/s: Maapkan saya sekiranya bahasa saya tunggang kangkang. Baru nak ambk mood nak menaip.

10 comments:

Adylia Qarissa said...

hepi new year :)

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

iza said...

Selamat tahun baru..

diana said...

update satu hariu sekali pun ok dah..:)

ishy77 said...

azam baru ko mcm xbest ni..hahaha

~~zAnAfAhMi~~ said...

Kalau nak goreng, jom gi dapur akak, mcm2 ada. Nak kuali besar, leper, periok? cari je....hehe..

CaYe Cik iLa said...

mne nye x update pon....

lavender said...

hahahaha..

bz kalah pm yer..

biasa la tue.

intern kt mna yg bz sgt tue..len kali gi intern kt gomen, confirm dok lenggang kgkung jer..

(^_^)

echa takashimaya said...

dah nk masuk tgh tahun lama dah.haha,

misz l0vely said...

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway kat http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...