Monday, February 21, 2011

Relakan Aku Bermadu~

Haha. Cool kan tajuk entri aku. Macam lirik lagu je. -_-".  Masuk hari ni dah dekat sebulan jugak aku tak bermesra langsung dengan blog aku ni. Kalau blog ni ada kaki, dah lama dia lari dengan laki lain.Urgh!!! Jangan tinggal daku~

Wahai blog ku sayang, aku bukan saja-saja nak tinggal kau. Sebenarnya memandangkan kau dah di'madu'kan dengan Cik Asignment terpaksa kau kena mengalah sikit. Lagipun kau kan bini tua. Paham-paham la ye. Bini muda perlu diberi layanan extra.^_^

Tapi sekarang aku dah datang balik kat kau kan. Jangan dok tarik muncung tu, nanti aku tinggal kau lagi, baru padan muka kau.Har har har. Mungkin kau nak tengok muka-muka bini baru kau kan. Meh sini aku tunjuk.

Isteri kedua: Kena buat magazine cover.


Isteri ketiga: Kena buat line art.


Isteri keempat: Cipta satu karekter.


Anak isteri keempat: Buat logo.


Tengok siap beranak-pinak lagi asignment aku ni. Punya la subur aku ni kan! Itu baru isteri-isteri yang sah. Padahal banyak lagi yang tak sah.

Banyak betul asignment yang sangat fackin susah nak dibuat kena pikir sampai seminggu baru dapat idea pastu kena reject buat lain sampai pening kepala hotak aku!!! *siap pun mencarut dalam satu nafas.-_-".

So harap-harap la bini pertama aku paham. Dah la kalau aku free aku datang lawat kau lagi ye~

Nota goreng: Tempat praktikal tak cari lagi. Matila.

1 comments:

.:icha:. said...

tu assgnment kau??
fuhhyooOOOoo!!!!
semart derr!
rse cam nak drop uitm,
amek next intake mntak IT plak ar..
bapak semart..
aku asgnmnt bohsan jek..

survey building~
survey building~~
survey building~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...