Friday, March 18, 2011

Alasan Si Pemalas!!!


Assalamualaikum semua. Korang ape khabar ea? Rasa sihat tak hari ni. Kalau tak sihat, apa kata korang klik START, pastu korang klik SHUTDOWN. Pastu pergi la rehat. Hish sakit-sakit pun nak ber online.HAHA.

Ok alasan aku nak bagi kali ni.........Eh dengar la dulu. Aku baru format laptop ni. Dulu laptop aku lembab gila. Dulu aku nak bukak file, aku tunggu dia punya loading start dari aku nak pergi jamban sampai aku siap buang air besar pun belum tentu dapat bukak. Hishh!!! Boleh terima x? Kalau tak aku ada lagi seribu alasan ni.WAHAHAHA.



Lama jugak la aku tak jenguk langsung blog ni. Dah macam bini tua yang dah expired blog ni aku buat. Tak pun macam 'hoe'. Bila nak pakai baru cari, bila tak nak, main tinggal je. Tak pun macam-macam pepatah warga emas: Habis isap madu, buang sepah bersepah-sepah.

Nasib baik blog ni bukan sesuatu organik yang perlu dijaga, diberi makan, diusap-usap tengkuk sampai naik ekor ke atas~ Pffffttt. Cuba kalau blog ni kena buat semua di atas, alamat mati muda la bende alah tu. Hish kesian kat arwah.Huuuu~

Ok sebelum aku goreng-goreng korang, aku nak beritahu. Siapa-siapa yang baca blog aku ni kalau tak puas hati or terasa dengan segala bagai entri aku timbulkan, korang boleh scroll arrow ke atas, pastu jumpa simbol X, korang tekan laju-laju yew. I don't deserve you to read it. Malas nak layan mulut-mulut busuk dengan muka talam dua. Tahu nak mengaku baik je padahal sama dengan je ngan aku.HAHAHA.



notakuali:Aku dapat rasakan aura rajin aku untuk mengupdate blog aku naik walaupun percentage amatlah merisaukan. Tapi aku akan cuba. CHAIYOK2.GAMBATE.PEACE!!! *Dah penat bagi alasan kenapa tak update blog.Huuuu~

3 comments:

Duit Online said...

Singgah blog ni.. Jom singgah sini pulak...

http://jom-janaduit.blogspot.com/

Aeron Yon Arshad said...

Maseh singgah blog aku, tapi aku tak berminat la nak jana-jana kuasa semua ni. Btw maseh ye.XD

SoLy SoLicious said...

update jgn xupdate..sawang kang..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...