Friday, December 24, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN

Haloo semua.
Bagi menyahut seruan seorang rakan blogger aku yang bernama cik Shino, aku pun berbesar hati nak join segmen ni memandangkan aku ni suka berkawan lagipun aku ni freshie lagi dalam dunia blogging ni. Rasa macam kecik sangat walaupun perut aku dah menunjukkan tahap tumbesaran yang melampau. Encik perut jangan besar sangat ye, malu la.-_-"

Diatas adalah banner untuk segmen ni.Untuk join segmen ni aku kena jawab soalan cepuk cemas. Apa soalan dia jom ikut aku terjah!

-Apakah status anda?
Status saya sudah berpunya.

-Ceritakan tentang diri anda?
Asal dari pahang. Masih belajar di UKM. Bilangan anak masih dalam bajet 2015.

-Ceritakan tentang Blog anda?
Sebenarnya aku pun tak pasti blog aku ni pasal ape. Macam-macam aku goreng dalam ni dah macam rojak ayam pun ada. Sedap kan rojak tu? -_-"

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?
......................-_-". Saya budak baru belajar~

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
Aku pun masih baru lagi buat blog ni. Cuma nak nasihat jangan malas la nak update, nak blogwalking, nak comment entri orang sebab kalau kita malas, blogger lain lagi sepuluh kali malas nak layan blog kita. Aku cakap berdasarkan pengalaman aku yang malas buat semua benda itu. Jangan tiru ea.

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..
unik tang mana ea blog aku ni. Adui pening jap. mungkin pada tagline dia kot.*perasan.

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Sampai aku rasa nak berenti kot. Tapi macam susah lak nak berenti sebab aku dah ketagih sekarang ni.Muahaha. Impian akau nak tengok ramai member-member aku ada blog sendiri. Nanti korang follow la aku.

Ha lepas pun azab nak jawab soalan ni. Sekarang aku nak tag member baru aku yang baru follow blog GORENG-GORENG ADA. Korang goreng plak ye.

1-Ainiaaa♥
2-princess_eryna
3-tieha ismail
4-Hashikin Fuhairah

nota gorg2: sape2 yang aku tak tag pun boleh buat jugak. Kalau boleh semua orang aku nak tag tapi dia bagi 4 je. Nah link untuk segmen jom berkenalan ni. Klik kat sini. Maseh.^_^

8 comments:

:Cikgu Akim: said...

Nice story la!suka baca..semoga berjaya capai cita2 k!
kalau ada masa jemputlah ziarah rakan2 JOM BERKENALAN kat Blog saya tau!

salam perkenalan saya dari bakal guru SP n Biology~

nice blog!

Shino said...

wah..bgs2...truskn brblog yea...hehe..

ShinoXyuna

dayanadarmawi said...

heyy , slm pknaln , cn we be fwen ?? hee
come vsit my blog :)dont forget 2 follow ea ^^

aeron yon arshad said...

ckgu akim: baik cikgu! smoga ckgu pun sukses gk.haha.

shino:yea.same la kite.

dayana: slm knln gk.

Cik Tqah said...

selamat berkenalan :)

athirah juhari said...

slamat berknalan yerrr

Ika Razak said...

menariknye segmen ni.. :D

goreng-goreng said...

cik tiqah, cik athirah, cik ika selmt b,knln sume. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...