Monday, December 20, 2010

YOU'RE FIRED!!!

Haloo.
Dah sebulan lebih dah blog goreng-goreng ni takde entri baru. Mana taknye mamak yang aku upah untuk update blog ni pergi balik india jumpa dia punya yenna. Chet!! Tak guna kau mamak, tak pasal-pasal blog aku bersawang. YOU'RE FIRED!!!


Wah macam-macam benda baru ada kat blog aku ni, follower makin bertambah, chat box makin penuh, comment makin banyak. Trimas banyak-banyak pada yang sudi follow, sudi chat, sudi comment kat blog goreng-goreng ni. Trimas ye. Kang aku belanje korang teh 0 ais dengan nasi lemak telur 'goyang'. Hahah.


Sekarang aku dah upah pekerja baru. Name dia MINACHI. Dia ni rajin orangnya. Lepas ni blog aku selalu la ada entri baru. Hari-hari aku selalu nasihat dia WEH MINACHI KALAU KAU PUN MALAS AKU FIRED KAU GAK !!!
Hahaha.

nota goreng2: jangan sapa-sapa nak ngorat MINACHI aku ye!

7 comments:

adwafarahin said...

cun gilo..hahah

kimchisu said...

hahahaha sesapa jgn ngorat si minachi yon ok..dilarang sama skali..hahahha

aeron yon arshad said...

haha.adwa ngn muni jeles la tu minachi lg comel dri korg.kn minachi kn.haha.

nadey said...

sumpah minachi tu cun gile aku arap tu la jodoh ko! amin

aeron yon arshad said...

kak nadey: jgn buat pasal jap lg jd adik ipar kak nanti baru tau. Hahaha.

nadey said...

hahahahhahahahhahahahahhahahah mcm haram....smuge bahagie k! ciom molot ngan die sure ko leh masuk syurge

aeron yon arshad said...

haha.kalu gitu kak nadey cemolot gk. nk masok syurge gk kn????? Hahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...