Thursday, December 23, 2010

Penipu punya tuan penipu!!!

Huh!!! Geram sungguh aku dengan syarikat telekomunis kasi ni. Tak habis-habis nak menipu orang kampung aku. Ha sini aku nak cerita. Dulu aku ada buat satu entri pasal kampung aku dah ada wifi. Pernah baca tak? Ha??? tak pernah baca lagi ea. Nah klik kat sini.


Mana tak hangin nya beria-ria aku cerita itu cerita ini pasal kampung aku dah ada wifi, last-last bayang wifi pun tak nampak apatah lagi nak tekan "connect". Aku taknak orang cakap aku kaki goreng walaupun blog aku sendiri goreng-goreng ada. Sekali-sekala nak jugak cakap benda betul. Tak gitu? Ehehe.

Eh tak percaya pulak? Ada bil la kat rumah aku. Nanti kalau aku rajin aku scan ye. Tapi kesian kat mak aku membayar bulan-bulan 25 hinggit. Aku pun cakap la tak payah bayar nye mak bazir duit je. Mak aku sound balik kat aku, KALAU KENA POTONG CAMNE? Adoi mak macam mane dia nak potong kalau wifi pun takde. Takkan tetiba dia potong bil air pulak.

Mak aku pun terfikir sejenak. Kadang-kadang betul jugak ayat aku ni kan mak? Dengan rakus nya mak aku ambik bil wifi bulan ni punya, gumpal-gumpal secukup rasa lepas tu campak dalam tong sampah. Yeah!!! sehtailoo la mak.

Aku senyum sorang-sorang lepas berjaya menghasut mak aku. Ape kata duit yang mak bayar bulan-bulan tu mak masukkan dalam akaun saya, kan lagi menarik mak ku sayang ??? Terus kerut dahi mak aku bila dengar aku cakap macam tu. Aiyo tak dapat lagi?


petua goreng2: waktu tengah belajar ni la paling sesuai nak ketuk duit mak.Hahaha.

6 comments:

nadey said...

demssssssssssss!!!!!!!! kalo gini pon aku panas gak! syaitan tol! babi tol nk mkn duit rakyat!
aku lak yg emo

aeron yon arshad said...

haha.thx for da emo kak nadey.muahahaha.

Ainiaa♥ said...

hahah asyik mengetuk duit org jehh, tunggu la nnty kena ketuk baruu tau hahahaha

Anonymous said...

я не знаю, как сделать так чтобы он сам вставал и не нужно было его по 2 часа будить каждое утро...

[IMG]http://2nt.ru/images/logoicon2.png[/IMG]
[IMG]http://v7em.com/go/head.gif[/IMG]
Мы не публикуем:
домашнее видео секса подглядывание , домашнее любительское секс видео , красивый бдсм , белоснежка порно ftp Ту и т. д.

♥Miss Farah♥ said...

waaa sadis

aeron yon arshad said...

haha.sadis sgt.T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...