Sunday, November 14, 2010

Kampung aku ada WIFI beb!!!

Uish!!! Betul ke apa aku nampak ni, ada bil TM sampai kat rumah aku la. Belek punya belek ada nama mak aku. Terus aku tanya mak, SURAT APA NI IBU KU SAYANG? OOOOOO. ITU SURAT BAYAR BIL UNTUK WIFI. HAH? TERCENGANG JAP.



Bila masa la kampung aku pakai wifi? Dah standard macam UKM dah aku rasa. Mula-mula dia bagi budak-budak sekolah netbook percuma sorang satu. Pastu sekarang dia nak pasang wifi pulak, tapi WIFI kena bayar bulan-bulan 25 hinggit. Mak aku la yang membayarnya. Weh aku masuk universiti baru kenal apa itu laptop, korang budak-budak dah ada netbook sendiri.tak patut betul.T_T

Tapi mintak-mintak la dorang pasang cepat-cepat sebab aku nak balik kampung dah ni. Boleh aku update blog aku masa dok kampung. Tapi kalau dorang tak pasang, tak dapat nak update lagi. So sesiapa singgah blog aku tapi aku tak singgah balik, jangan marah sebab aku tak dapat nak online. Korang pergi marah kat wifi tu apsal dorang lambat pasang. Hahhaa.

nota goreng2:
doakan aku selamat sampai ye kawan-kawan blogger sekalian. Selamat Hari Raya Haji.:P

2 comments:

ahmad jo said...

dh makin maju kampung2 sekarang ni,... hehe

aeron yon arshad said...

betol la tu.dok kg pon boleh update blog.Hahah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...