Wednesday, January 5, 2011

Aku mahu topup FREE !!


Satu petang aku jalan-jalan kat pantai. Eh loser je jalan sorang-sorang. Baik aku ajak Patrick, boleh main tanam-tanam.Akakakaka. Hmm nak call dulu la. Tuuuut...tuuuut..

Erk! Asal awek CELCOM lak yang angkat. OMG. Kedit dah habis? Arghhhhh!!! Siapa boleh bagi topup free kat aku????


Fuhh! nasib baik aku jumpa blog Humblemodest ni. Hanya dia sorang je yang begitu baik nak belanja aku topup kan...kan.

Eh! ada syarat pulak?


+ Korang semua mestilah menjadi followers aku and like page facebuk aku terlebih dahulu .
+ Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "Aku mahu topup FREE !!"
+ Letakkan banner contest ini didalam entri tersebut
+ Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini
+ Tag beberape orang bloggers yang lain .. minimum 2 and maximum 5
+ Akhiri entri tersebut dengan Assalamualaikum bagi yang islam .. Dan yang non-muslim pula Salam sejahtera.

Wah! ada due date pulak??


Tarikh tutup contest ini adalah pada 17/1/2011

Uih! Berapa pulak topup dia nak belanja aku ni? Wahaha.

Hadiah Utama - Topup RM20
Hadiah Kedua - Topup RM10
Hadiah Ketiga - Topup RM5


Fuiyoo! Betul-betul teruja ni. Oo kena tag kawan ea? Nah ni kawan baru aku :
1. Ayhan
2. Cayril
3. CaptBokkhari
4. Aran
5. Choco

Orang dah bagi topup free, jom bedal jela.Wahaha. boleh gayut dengan Sandy lepas ni kan..kan.. Sebelum tu jangan lupa bagi salam. Assalamualaikum.~ :P

3 comments:

aRaN said...

thanks sebab tag :)

little cart00n said...

topuop kan elie boleh?
haha

goreng-goreng said...

Aran: haha.sme2.

elie :join la contest ni. kalu elie dpt kita kongsi 2 ea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...