Saturday, January 8, 2011

Raja Lawak 5 lagi Lawak. Betul ke lawak??? Jom download.

Oit..oit. Raja lawak 5 dah start ke? Aku ingat lambat lagi. Rugi la wey aku tak dapat tengok tadi. Pukul 9 kat Astro Prima. Sesape yang dah tengok boleh cerita kat aku pliz~

Oo jap apa ada hal, nanti aku pergi tanye jela kat Pak Cik Google. Mesti bersepah orang tengah upload sekarang ni kan. Esok aku nak pergi donlod kat UKM. Internet kat UKM kan laju. Laju sikit dari siput sendut.Haha.


Sekarang ni aku teruja nak tengok kumpulan KAMI. Awek-awek semua beb! Mintak-mintak la dorang ni betul-betul lawak. Kalau dorang betul lawak aku janji aku SMS dorang sekali. Eh sekali jela buat pe nak abis kedit banyak-banyak. Bukan dorang nak kapel dengan aku pun kalau dorang menang.


Dengar cerita raja lawak kali ni lagi mantop dari musim lepas. Betol ke? Betol ke tak kite tunggu jela minggu depan. So lepas ni aku akan reserve hari jumaat malam takde sape boleh kacau aku, aku nak layan raja lawak ni. K chow.

petua gorg2: Eh kalau korang nak donlod Raja Lawak 5 dari minggu 1 sampai minggu 9, korang klik kat sini. Al-kisah pun ada. Trimas pada blog Pereka Cerita sebab rajin upload Raja Lawak 5 ni.Terbaik.^_^

4 comments:

khutakjems said...

boleh thn gak lwk yg 5 ni..bru mggu pertama..aku tgk td..haha.
musim 6,aku masok,jgn lupe undi yer!! haha

MéuzAngelo™ XXIII said...

raja lawak musin pertama la best.. masing2 bagus, masing2 bersaing.. yg penting, sume lawak mase tuh..

makin lama, dalam satu musin tu, hanya ada sorang dua je yg betul2 lawak..

yad'z said...

masa nabil n sepah lagi best... group kami tuh ntah ape-ape tah lawaknyer... pelakon kan tuh?

goreng-goreng said...

kutak:haha.ko xmsuk pun aku dh undi.Vongok la ko kutak! haha.

muez:btol2. johan ngn zizan mmg t,baik.Tapi juara Raja lawak 1 mane?-_-"

yadz: yeke pelakon. xpnh tgk lg dorg. minggu dpn kompem tgk.Haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...