Monday, January 10, 2011

TERKINI: Keputusan Anugerah Juara Lagu 25.



Owh nampaknya penantian selama setahun sudah terjawab dimana tadi berlangsungnya ANUGERAH JUARA LAGU 25. Dari tahun lepas aku tunggu AJL 25 ni, baru tahun ni dapat tengok.-_-"

Bagi sape-sape yang tak sempat nak tengok malam tadi, kat sini aku nak share dengan korang keputusan keseluruhan AJL 25 ni.


TEMPAT PERTAMA: Ana Raffali- Tolong Ingatkan Aku
TEMPAT KEDUA: Black ft M.U.H- Drama King
TEMPAT KETIGA: Hafiz- Noktah Cinta


VOKAL TERBAIK: Hafiz- Noktah Cinta
PERSEMBAHAN TERBAIK: Faizal Tahir- Hanyut


Memang aku tak jangka langsung keputusan AJL kali ni. Mati-mati aku target Faizal Tahir atau Black atau Yuna yang jadi juara. Sebab pada aku punya pandangan, lagu dgn suara dorang memang superb!!!


Ni gambar tahun lepas da. Perasan tak aizat je yang xde kan tahun ni.

Tapi mungkin dah rezeki Ana Raffali lebih sikit tahun ni. Kita redha kan saja la ye. Mana-mana yang tak puas hati boleh saja buat page group kat Facebook. Nanti aku like. Wahaha.

petua gorg2: Kenapa la komposer tak jumpa video aku dalam youtube? maybe aku upload salah tube kot.*Ayat paling haram sumbangan kak Nadey. Korang pergi usha blog dia. Kalau tak putus urat kentut, bukan blog Kak Nadey la jawabnya. Hahah!!!!!


Artis yang baru upload videonya kat youtube. Semoga ada komposer yang menjumpai anda. Anda sangat HOT!!!Wahaha.

7 comments:

Anisayu said...

Hmmmm mantaf.. aku jadi ingin dengar lagu2 mereka pasti bagus,,,,,

goreng-goreng said...

Haha.btol2 mantuf kot.Haha.

Lady Anne said...

hbis ajl semlm suma muka tak puas hti...ana raffali??? ngee~~

nadey said...

woiiiiiiiiiiiii gile xleh bla letak gamba terseksi aku !!! arghhhhh kene pkai bikini mcm fasha sandha bru dpt kot

goreng-goreng said...

anne: btol@. mmg xpuas hati. smpai ada blogger ckp juri ajl bodoh! aiyo~

kak nadey: Haha.cpt sent kat emel aku gmbr pkai bikini bottom.pijm kt sponge bob. Hahah.

whiteco-p said...

kta pown xsokong anna rafali menang..

midOri's said...

xsuka ana rafelik!!..hurm..;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...