Wednesday, January 5, 2011

COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011

MARI SEMUA DENGAR INI CERITA,
COLORCLIKZ NAK BUAT GIVEAWAY PULA,
SEMPENA MOOD TAHUN BARU KATANYA,
SIAPA TAK JOIN MESTI PUTIH MATA~

Haha. Korang ingat lagi tak iklan pencuci pinggan AXION tu. Kalau agak-agak bosan korang boleh nyanyi sama-sama. Hehe.


Seperti biasa, siapa-siapa yang berminat nak join boleh klik kat sini. Syaratnya memang cukup mudah semudah ABC. Nah korang baca sendiri:

Blogger

1 - buat 1 entry bertajuk "COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011"(sertakan picture di atas ni sekali ye)
2 - Jadi follower di blog ni
3 - 'Like' fan page facebook ColorClickz
4 - Tag 3 org kawan ye (nk tag lebih ramai pon boley je :p)(make sure dorg tahu dorg di'tag k)
5 - tinggalkan link penyertaan anda di ruangan comment entry ni.

SYARAT2 UTK YG TIADA BLOG
Facebook

1 - 'Like' fan page facebook ColorClickz
2 - Sila share link di bawah di wall fan page ColorClickz. http://colorclickz.blogspot.com/2011/01 /colorclickz-1st-giveaway-2011.html
3 - Tag kawan facebook anda minimum 3org k ;)

Cukup mudah bukan? Semua mesti nak tahu apa hadiah nye kan.Jeng..jeng..jeng..
ade 5 bakal pemenang utk setiap 5 hadiah di bawah:

2 keychain bear (seorang satu)

1 set pendrive pocket (1 set=2biji)

2 pasang "couple pendrive/broadband pocket.


Tarikh tutup lak: 4 Feb 2011. Apa tunggu lagi jom ramai-ramai memeriahkan GiveAway ni. :P

Kat sini aku nak tag kawan baru aku:

1. Abbymira
2. Zaidatul
3. Starsyeea
4. Byezue
5. Price Katak

petua gorg2: hadiah dia sgt marvellous wey. Bagi yang berkapel patut join giveaway ni ~

2 comments:

starsyeea said...

weeeee...kalo aku masuk aku mau menang gerenti bole, rissss?

ekekeke...

tq tag :)

goreng-goreng said...

haha.ape lg jom la join. hadiah bagi 2.Hahah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...