Tuesday, July 19, 2011

1000 Bai, Siape Taknak!!!

Betul wa cakap lu orang tak percaya. Cer bagitau sape taknak 1000? 1000 sen kalau orang tabur tengah jalan pun kena kutip beb. Kalau pergi tukar kat bank mau dapat 10 hinggit! Boleh beli topup Celcom 2. Beli yang 5 hinggit la ye baru dapat 2.XD

Tapi ini bukan pasal duit bukan juga pasal topup Celcom, tapi pasal jadi follower ke-1000 la. JENG..JENG..JENG. Tak sia-sia la aku tak tidur malam tadi semata-mata nak jadi follower ke-1000. Mata dah rabak macam spender koyak dah pun. HAHAH. Nak tahu blog apa yang gua gigih sangat nak follow, korang klik kat header tu. Banyak gak la mende-mende bagus yang korang boleh belajar dalam blog tu. Nanti korang usha la sendiri.
 


Oleh sebab aku dah buat muke tembok pi kacau tuan blog pagi-pagi lepas tu mention pasal jadi follower ke-1000, terus tuan blog buat entri limited edition untuk aku. Ni ha pi baca cepat! LUCKY DRAW FOLLOWER KE-1000. (Dasar muka tak malu aku ni.AKIKIKIKI.)

Tak silap aku tuan blog ni jugak berjanji akan memberi aku sebuah Ipad2. WAHHHHH! Penghantaran adalah percuma hanya dalam mimpi sahaja. Sekian Terima Kasih.

nota kukukaki: Bila la aku nak merasa buat entri untuk follower aku yang ke-1000 ye? Ok dalam mimpi boleh kot.-_-"

6 comments:

.: Mr Aril :. said...

hahaha..TQ bro!pasal ipad tuwh dlm blog gua ada..tp lu da amik da..tu gambar tu..bleh copy2 kan..hehe..anyway tingkatkan usaha..cari ssuatu yg lain dr yg lain dalam blog bro nieyh!x mustahil la bleh mletop mcm len2..blog ak pun bru sbulan lebih..xdela hebat sgt pown..hihi:D

A.A said...

Haha.thnks 4 ur advice bro. XD

S H A Z L I D A said...

Aerol, dapat ke ipad 2??? bestnyer. tahniah 1000x. okiesss.

Gogoreng Ada said...

Kak Ida: dpt tu dpt la. Dpt dlm mimpi.HAHAH. galaxy tab pun dpt gk. XD

S H A Z L I D A said...

wah ayat perli yerk. Tp xpe ah dpt title. ok la 2. :)

Gogoreng Ada said...

Kak Ida: mane ade la. Kalau Kak Ida nk tlg bagi pun ok gk.Hehe. bsday nk dkt ni.Keh3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...