Wednesday, July 27, 2011

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger!


Iklan penaja: Segmen ini ditaja oleh Cik Najihah. Orangnye kiut-miut muiiitt. Ha!  Kalau korang jeles tengok aku join Cik Najihah ni, korang klik je kat banner tu. Join sekali. Kan setel!

 Sebenarnye dah lame aku tunggu segmen-segmen macam ni. Rase sangat-sangat nak join. Pasal pe? Bukan pasal takde idea nak buat entri. Itu tidak benarrrrr sama sekali. Gila panjang 8 harkat.

Sebab dia gini, masa aku kecik-kecik dulu mak aku cakap aku ni ada kembar. Lepas tu mak aku tak larat nak jage ramai sangat anak. So mak aku pilih nak jage aku je.Huhu. Maklum la mase tu susah. Last-last mak aku passing kembar aku kat orang lain.

Sampai sekarang aku masih mencari kembar aku. Sedih wo. Bukan senang nak tengok diri sendiri tanpa guna cermin. You know what I mean right. Dah puas aku follow Jejak Kasih, Bersamamu, Dimana Joe Jambul, semua hampas belaka. Last-last tak jumpa gak.


Cerita kegilaan aku.

Tapi yang aku pelik, mase mak aku cerita tu, akak aku yang kat belakang dah siap guling-guling tahan gelak. Gila ke ape! Aku tengah sedih dia bantai gelak. Mungkin dia jelas aku ada kembar.Huh!

Tadi mak aku pesan befday aku 15 Oktober 1989. Yang ni pun aku baru tahu.T_T

So ada sape-sape nak jadi kembar aku yang lame terpisah dulu. Lai..lai..tawaran masih dibuka. :D

notakukukaki: Mak nanti orang cari kembar orang ye._.

19 comments:

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

x sama..slam pknlan

aRa ❤ aFiq™ said...

bkn kembar la.. huhu..
singgah skodeng cni..=)

Dalila Diela said...

x sama..salam perkenalan..
follow..:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ala..sikit aje lagi..

kembar bulan aje gamaknya~

cik Beskod said...

alahai.. x same gak la.. huhuhu...

Panggil aku Han said...

kembar dtg skodeng...hahahah

fa-in said...

alaa tak best la ada kembar..heheh

fa-in said...

alaa tak best la ada kembar..heheh

.:icha:. said...

aku kembar name ngan kau je kot =_=" (teringat time kechek2 dlu berangan nak ada kembar terpisah..hahahaaa)

cik najihah said...

tq for joining :)
list da ade..

✿....rossa alina....✿ said...

haaa!!!!!xsame la..hahahaha..

dimanaaaaa joe jambuuullllll...

zareliqa afiqa said...

Alor..tak sama lagi,huhu
Btw,salam kenal :)

hira said...

singgah sini dari segmen cik najihah. kunjungan dari bulan oktober. salam perkenalan. hehe :D

Shaherah said...

Chak chak.. Hye.. Sehat ke?
Shera lupe nk join segmen ni lar..
Tapi tak ape lar.. Shera singgah2 gak blog2 yg join.. Hehehe..
Shera lahir bulan 4..
Meh lar singgah..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Lady Gugurl said...

sume sedang melawat sedara sebulan ye..kunjungan dari bulan oktober jugak..assalam...;)

err...masih x jumpe kembarku..

akoo pae said...

haha maknenye??mak ko maen2kan ko ea?

hehe jeles kann tgk org ade kembar..
cam bes~
=)

Shaherah said...

hahah bukan kembar shera.. try cari lg au..

ziema cindalena said...

kau biar betul ade kembar?? hahaha..nak jugak jumpe kembar ko, mesti lg baekkk dari ko kan?? hahahahahaha

Princess Feyqa said...

alerrr tak sama tarikh huk3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...