Tuesday, July 19, 2011

Daim Si Juvana Baik.

First time aku dengar Daim, aku dah teringat kat coklat daim yang orang selalu beli kat Langkawi tu. Dah takde mende lain kot kat Langkawi tu, kalau pergi je mesti orang kirim coklat je, cuba la kirim spender sopan ke, coli sopan ke sekali sekala. Pastu teringat pulak kat Kek Daim yang ada kat IKEA. Fuhyooooo!. Tetibe air liuq keluar dari bawah. Sedap gile wa cakap lu. Nasib baik kek tu mahal kalau tak memang aku beli 10. Memang!



sape takde nafsu tengok kek ni memang sah mati pucuk! WAHAHA.

Tapi lepas aku layan cerita Juvana kat TV3 baru aku tahu sape Daim. Bukan coklat bukan kek, tapi sorang budak tak budak gak pasal muka dia muka bapak budak la. Ha??? Tak setuju ea? Ok sory my bad~

Kadang-kadang tu aku kompius gak watak Daim ni sopan ke lembut, dalam kelas pun duduk macam awek je. AKIKIKIKI. Ah lantak la janji cite tu memang terbaik dari ladang. SUsah nak tengok cerita pasal budak-budak sekolah jahat yang betul-betul jahat.WAH!



Botak memang gangster macam Botak Chin!

Itu pun aku start tengok dah episod 10. Mujur la ada tonton.com.my. Mula-mula aku dengar pasal website tonton ni aku rase cam takde function. Seyes beb! Kalau setakat nak tengok cerita kat TV3, TV4, TV5 tu, aku search je. Bersepah orang upload kot. Tak payah nak buang masa nak bukak tonton-tonton ni. Memang aku user yang paling SETIA youtube dan tube-tube seangkatan dengannya. XD


Haha. Cegampang je gambaq ni. Aku pun tak paham sebenarnye~


Tapi bila aku search kat youtube, macam-macam masalah la ade, kadang-kadang takde orang nak upload minggu tu punya cerita, kadang-kadang gambaq tak clear la, suare tak dengar, kadang-kadang tajuk dah betul tapi keluar cerita lain. Memang naharam sape yang upload tu.HISHHH! Last-last aku bengang aku pergi website tonton, register dan sekarang aku boleh tonton puas-puas sampai klimaks mata aku! Macam-macam cerita ada, siap bersiri lagi wa cakap lu. Memang tak rugi pun bukak tonton tu.

Ok la sekarang wa nak pergi TONTON awek-awek oversea mandi swimming pool la malam ni, mane tau ada regheki.WAHAHAHA.XD


Wah ada buih-buih suci keluar la. Indahnya view.WARGHHHHHH!

nota kuku kaki: Aku pun dah kompius aku ni citer pasal JUVANA ke pasal website TONTON?-_-"

10 comments:

Taufan Bin Ribut said...

gambar pompuan dalam air tu pikir negative je die kentut dalam air..hahaha..


Entri Terkini : Dating bersama Yuyu Zulaikha
Entri terdahulu :Aku ketagih

Watch my video songs ^_^

A.A said...

Haha.aku igt obor-obor tgh brenang.pandai la ko ni.HAHAHA.

ishy77 said...

hampess.. aku ingt ade la ko citer pasal final mlm tdi. hapah pun tarak.mane nak bukak TONTO nye....?

A.A said...

Haha.ko cari je kat entri aku tu. aku dh link dh siap2. XD

Jiejah Gorjes said...

tahniah berjaya buat org konpius ngan entri nih kihkihkih

kaizen said...

xleh bla pic lah tuh... hahaha

*tuan blog xnk bg coklat Daim tu sikit?? hehehe

latest entry Bila menderma biar ikhlas... & Urban-or-Disaster

ishy77 said...

aku xmo tonton la.. aku nk bca komeng mung!

Gogoreng Ada said...

Kaizen: coklat daim bru je abis.tgl plastik die je bro. lu lmbt la.next time ea.HAHAH.

Chot: Haha. g la tonton.komen aku xbes pun.HAHAH.

gEe said...

wlaupun prutku knyang, ttap xleh thn nfsu mkn bile tgk kek tu..

Gogoreng Ada said...

Haha.nanti kalau bli kek daim jgn lpe beli 2 k. satu utk saye.XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...