Friday, July 22, 2011

Blog Gua ada button LIKE.OMG..OMG!

Bersempena dengan hari Jumaat yang mulia ini, cheq nak habaq pada ampa suma yang cheq dah bubuih button LIKE kat blog cheq ni. Bukan pa, saja nak kasi seronok sikit, baru nampak maju ye dak?


Like versi real life punye. Gila gangster!

Mana la tahu ada di kalangan ampa yang suka, cinta, sayang, klimaks, gersang kat blog ni tapi tak tahu nak tuju semua tu, ampa boleh klik kat button LIKE tu. Jangan membazir sangat. Button LIKE tu ok ja. Semua dia layan na.Grr

Lagi satu, kalau ampa suma suka kat entri-entri chek, ampa boleh klik LIKE jugak kat bawah entri tu. Ada cheq bubuih kat situ. Kalu ampa tak jumpa, dah boleh siap-siap tempah batu nesan na. Tapi kalu ampa tak suka, benci, meluat, nyampah sangat-sangat ampa kena LIKE dua kali pasal ada button LIKE je kat situ. Button DISLIKE, HATE THIS, SHUT THE F**K UP chek tak reti nak buat. Dalam tutorial tak ajaq.XD


Eh macam mane boleh ada pulak ni.Aishhitteru!!!

Kalau hampa suma nak bubuih button LIKE cam cheq punya, ampa boleh klik kat sini atau pergi usha blog Tutorial Untuk Blog. Baguih-baguih tutorial dia. Ish, anak sapa la ni.XD Lagu ni, barulah cheq akan jadi bertambah sayang, cinta, rajin nak buat entri-entri baguih kat ampa sume. HAR HAR HAR.

nota kukukakiku: Entri ini dibuat pasai takdak sapa nak LIKE blog cheq ni. Padahai dah 3 hari cheq letak button tu.Kesian~

Update: Baru tukar HEADER!!! Yea, yea HEADER BARU, yea yea HEADER BARU tapi nampak buruk pulak.Aiyo.Kesian lagi~

7 comments:

SoLy SoLicious said...

OMG!!!!

zaeimah ismail said...

cheq like entry hang kt komen je la...
=D

cerita-mereka said...

hahahaha..okay la..tlg like nie..

header dh mcm kdai makan dh nie..

hahahah

echaRierie said...

Yeahh..dh ada button like..hehe :)

ishy77 said...

erol..tlg buatkan..mls la nk blaja

Gogoreng Ada said...

Soli: Baek punyer!

Zaiemah: Thx.like byk2. :D

intan: thx.nanti aku bg header kadi mkn kt ko.HAHAH.

Echa: Yeah!!!

Chot: Bak sini pasword ngn email.Hheheeh/nak godam.XD

ishy77 said...

dahhhhh..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...