Thursday, July 28, 2011

Bertuah Rase Dapat 200.

Tiap kali aku bangun tido, perkara pertama aku buat selain pergi 'wiwi' adalah tengok berapa ramai yang follow blog aku hari ni. Adakah bertambah atau berkurang? Kalau berkurang serius aku off PC pastu shutdown (sambung tido) sampai petang esok.

Kadang-kadang tu selang 10 minit aku mesti kelik butang 'refresh', jap jap kelik lagi, manelah tau tak perasan tetibe ada perubahan kat bilangan follower tu. Cuba korang bayangkan betapa klimaksnya bila tengok follower kita bertambah walaupun seorang kan..kan.Urgh!!!

Aku bukan ape, follower ni ibarat lighter Aladdin yang membakar rokok Winston. Kalau takde lighter Aladdin ni, tak nyala rokok Winston tu. Kompem-kompem perokok tu cari lighter lain. So korang nampak tak kat situ yang lighter Aladdin tu penting sebenarnya.



Cakap pasal follower, blog goreng-goreng ni baru saje mencecah angka 200. Jeng..Jeng. Walaupun jumlah tu tak la besar tapi amat bermakna buat blog goreng ni.Uhuk. Dan follower ke-200 yang kena goreng itu adalah Hafiz Hafizol. Maseh banyak-banyak bro sebab follow blog hangit ni walaupun follower die dah nak sampai seribu bai.


Bagi gadis-gadis yang nak kenal Hafiz Hafizol ni boleh la ngorat beliau di blog beliau sendiri ye. Dan tak lupa bagi follower ke-1 sampai ke-199, korang semua memang syok gila. Sokongan korang la buat blog ni bertambah hangit. Jom same-same kita goreng blog ni sampai hangit hitam legam macam aku pun takpa!!!

8 comments:

akoo pae said...

taniah..
=)
truskan mgoreng~~
hee

Atiqah Sa'ahiry said...

tahniah ..

sama hri lahir,,xsama bulan dan tahun.hehehe

komen dari segmen hri tu..

ini yg singgah sini,,jalan sekejap je

SoLy SoLicious said...

tahniah2..hee

ishy77 said...

kalo 1000 follower ko ade, 1000 kali la klimaks kan..? ekk blurghhh...hak hak hak

Panggil aku Han said...

tahniah :) kembar...hahahah

Shaherah said...

wah wah.. tahniah ye ^_^

hafiz hafizol said...

urm.. Hehehe.. most welceme... *belasing..

Gogoreng Ada said...

Haha.goreng sampai hangit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...