Friday, August 5, 2011

BEN ASHAARI : AKU TUNGGU SAHUR.. KORANG ?

Sementara tunggu sahur ni aku pergi la jalan-jalan tengok blog orang, bace entri orang, follow-follow orang. Dah macam orang-orang aku rase. Tetibe sampai blog Abang Ben aku pun jumpa segmen ni.

Tapi kenape aku nak tunggu sahur pulak padahal aku baru je lepas makan ayam penyet kat Ampang tadi. Nak tunggu sahur la konon.HAHA.Sebenarnye aku memang takleh nak tido la. Kena insomnia barangkali.XD

So ada sape-sape nak join? Syarat die senang je.Sapa yang komen last skali akan menang. Untuk lebih lanjut, Klik gambar abg Ben..SETEL.

Tempoh luput : Sebelum azan subuh ye.:D


12 comments:

ishy77 said...

2 pinggan ko bahan ..lol!!

sara zainol said...

syarat dia jd last komen.. ssh la.. hehe

Abe Goreng said...

chot: op coz la. aku lpr gile td. buka mkn megi je.:(

sara: tu la pasal, smpai skang mende tu xstop lg. still rmia gle komen.aiyak.XD

kemboja said...

datang sini follow n ziarah awak.. hehe

kemboja said...

datang sini follow n ziarah awak.. hehe

sha my heart said...

tak faham segment tu sb tak join.. haha~

TQ sudi singgah blog kite yg tak seberapa tu..

Salam kenal

Faiz said...

nak jd last yg susah tu..huhu..

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Apih El Nino said...

Kau takleh tido sebab ada insomnia. Aku takleh tido sebab ada internet. Hahaha.

Abe Goreng said...

Kemboja:thx ye follow.ade bwk buah tgn x? HAHAH

Sha: Tu la psl.abe pun xfhm gk.Keh3.

Abe Goreng said...

Faiz: Hah.yg tu betol.smpai skang aku xtahu sape yg menang.HAHAH.

Fahmie: slm bro.maseh byk2 dtg singgh blog goreng ni.:D

Abe Goreng said...

Apih: leh x aku nak tiru ayt ko gk. Aku rase insomnia tu mcm skema sgt je.HAHAHA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...