Tuesday, August 23, 2011

Filem Titanic 2. Cinta vs Sihir!!!




Sinopsis:
Filem Titanic 2 ni berkisahkan tentang seorang Mat Jiwa bernama Leokargo BukakPeriuk yang baru kematian bini. Bini die mati pasal tercekik Cendol Pulut yang dibeli kat bazar Ramadhan. Sape suruh tak baca doa makan, kan dah tercekik. So, Leonardo pun sunyi pasal dah takde bini, malam-malam tak boleh tidur katenye.

Suatu hari, die pergi tengok wayang cerita Hairi Footer part last. Lepas dari tu, die terus jatuh cinta dengan cerita tu sekali dengan pelakon die sampaikan die begitu obses dengan pelakon utama yang bawak watak jahat, VolKemut.

Start dari tu, die selalu berchatting, siap webcam shirtless dengan VolKemut. Akhirnya dorang tangkap cintan. Apelagi dorang pun rancang nak pergi honeymoon naik Speedboat sewa. Pergh! Gay siyal citer ni. Geli aku nak citer, korang tengok jela sendiri. Citer ni dijangkakan keluar lepas Raye Gawai. :D

Credit: 9Gag.com
Nota Kukukaki: Kalau ada citer ni, aku adalah orang pertama yang takkan beli tiket. Sumpah!HAHAHA.

8 comments:

aku said...

ni klo org offer tiket pon ak xkn g tgk...takot trsampuk gan watak tu lak..haha

sara zainol said...

ho? seyes xtgk !

naim said...

Boleh jadi director lepas ini bro.. haha

http://pemudattbc.blogspot.com/2011/08/berfikir-positif.html

Lea IsNaw! said...

aku nak beli!
cm best je weyh
hahahahaha

SyazwanSarawak said...

ewww. cinta terlarang seyhh =_-

sergeant keroro said...

haha, cinta tak kesampaian ni :P

Panggil aku Han said...

agak sengal disitu..hahah...

sha my heart said...

Haha~ Reveiew yang paling best. Siapa pengarah? Nak sign. Ahaks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...