Monday, August 29, 2011

Fakta: Beza Sambut Birthday Dulu & Sekarang!!!




Nota kukukaki: At least ada orang ingat kat birthday kita kan. :(

9 comments:

ijA said...

ahaha..birthday kita lagi best..akhir tahun waktu cuti..ehehe..xselalu sambut pun..lagipun ada fb notification untuk informkan birthday kawan kita..so kita ingat jugak kat kawan kita walaupun lambat ..

mish wanyazmy said...

hehehe...biasalah...zmn da canggih kn...xdela present g...present thru fb adela...hehehe

SoLy SoLicious said...

bkn ingt.. tp dh ade reminder fb tu..kalu x bape kerat je hok ingt...

ciK Qin_Qin said...

sepanjang hidup aku, xpnh da org wish bday ak...beratus-ratus plak tu...of course...facebook kan...hehheh

Saiazuan said...

merdeka! merdeka!! merdeka!!!
salam aidilfitri :D

Nurnajwa said...

Ahahaha, tp kte prefer hadiah drpd wish XD

sha my heart said...

Zaman dah canggih.. Orang bukan tak ingat, tapi kalau dah jarak jadi pemisah. Kira ok la tu wish jugak. Haha~

ROROI said...

Aku disable besday notification...Jadi xda sesapa pn wish kat pesbuk kecuali femili aku. Itu jaaaaaauhhhhh lg baik dari dapat beratus post yang wish besday

Model Baju Murah said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...