Monday, August 15, 2011

Cara Pantas Nak Setel Masalah!



Nota Kukukaki: So moral of this entri kalau korang ada masalah, korang rempuh je dinding rumah korang sampai roboh sambil hantuk kepala sendiri. Kira pakej 2 in 1 la. Setel masalah.

35 comments:

sergeant keroro said...

haha, rempuh jek. ye dak?? :P

SoLy SoLicious said...

baham rambang goh... kerik lake..hahaha...

aku said...

makneyr klo ade mslh,kte kna langgar dinding??ke kna mkn dndg kayu?haaha

sara zainol said...

ok got it.. lau ad probs,mknanye kena cari jln mudah kn? xperlu la nk hard thingking sgt kn? hehe nice nice

Abe Goreng said...

Sergeant: Haha.kena asah kepale dlu la sebelum rempuh.HAHAH

Soly: Mg r rajin kerik. Aku dok.HAHA

Abe Goreng said...

aku: Haha. aku pon kompius jugak ni.:D

Sara: Yup betul al tu. Kalu sara xckp, kompem xtw.HAHA

AesyaZealous said...

senangnye kalau problem tu sama keras mcm dinding T.T

cik dila said...

Okey Fine! tapi gambar tu dinding rumah ke? hahaha...

Cik Intan said...

hahaha..klu la boleh rempuh dinding utk setelkan masalah..for sure aku dh buat dh...aiyoooo..

Red said...

hahaha. style doh! XD

Cara Menulis Surat Untuk Isteri Masa Hadapan.
(Ini adalah contoh surat yang dibuat untuk bakal isteri. Baca kalau teringin nak tahu apa yang lelaki mahu dari perempuan.)

maszull said...

salam....betul tu kalau ada masalah hadap jer ia dgn tenang jgn mengelabah....

kalau dok rempuh je dinding kat rumah
mahu masuk hospital jadinya...hehehe

~~zAnAfAhMi~~ said...

hantok kepala, kepala batu boleh la....

iMBobo said...

haha yg kuat je boleh buat mcm ni..

qhaizaa said...

cm desperado plak..XD

SyazwanSarawak said...

nice :D
settle problem

Munna said...

haha...dasat sungguh menatang tu...xsbr btul =)

QueeN TerataI said...

bkn belasah je ker? hehehehe

e k i n said...

ni dah macam kes bunuh diri, hentak2 pale kt dinding. haha.

Saiazuan said...

huhu bolos saja dinding itu~

PeRmAtA bIrU said...

hahhhah.. jom main rempuh saja..:)

twinkeenabilah said...

Haha tu rempuh ke lapo beno ? hek3

sha my heart said...

oh no.. kalau saya, smooth n steady =)

difficult easy. said...

bermakna sebenarnya bila tengok gambar ni betul betul huhu.

Fatieya Rose said...

kalo lah boleh rempuh sampai hilang ingatan kan besh..hehee

pandangkedepan said...

dia lebih kurang pepatah sudah terantuk baru nak terngadah erh???...:P

Abe Goreng said...

Aesya: Erk.problem xkeras ea? tp asl aku rse die keras.sakit pale bila pikir.XD

dila:Haha.kalu letak dinding rumah mmg xdpt la tikus tu nk rempuh.cik dila pn belum tentu dpt buat kn.hehe.

Abe Goreng said...

intan: Wahah.jom buat, kt umh aku ad byk dinding, tp lps tu kne m,jwb la dgn bapak aku.Haha.

red: Hehe.gerek seyh!.

Abe Goreng said...

Kak masszull: slm kak, btol2 mau dok wad seminggu.hahha.

Zanafahmi: aku ad kepala batu, nk pijm x?Haha.

Abe Goreng said...

IMBobo: mesti bro nk ckp bro ni kuat kn?hehehe.silakan rempuh saja dinding itu.

Syazwan: haha.setel2 tp dok was la.Haha.

Abe Goreng said...

Munna: Hahah.tikus mmg desperate. jgn jd mcm tikus.Hahha.

Queen: hahaa.xbek belasah org, nanti mak marah.:D

Abe Goreng said...

ekin: haha.agk2 nk pecah kepale tu benti jp, take 5.heheh.

Saiazuan: Ya..sedia atau tidak, bolos saja dinding itu.Hhaha.

Abe Goreng said...

Permata Blue: hahha.jom3.

twinkie: Hahhaha.tikus ni pose kot. tu yg xsbr nk buak tu. :D

Abe Goreng said...

Sha: Wah,bagus2. Steady la sha.:D

Diff.: Kan.kan..sume xnk tgk btol2.Huhuhu.

Abe Goreng said...

Fatieya: Oit.jgn la smpai cmtu. nanti abis lupe sume org, susah pulak.Keh3.

Pndgkeblkg: Hahaha.wa xpndai sgt patah2 ni bro. sye bdk bru bljr.HAHAH.

naim said...

Hebat bro

Last2 mati

haha

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...