Wednesday, August 17, 2011

Jom tengok Pramugari Terlampau Di Zaman Lampau!!!

Selamat Hari Rabu,

Hari ni aku tak mahu buat WORDLESS WEDNESDAY sebab aku rase sangat rajin hari ni. Mak aku cakap orang yang rajin ni selalunya hensem. So aku menyokong sekeras-kerasnya hujah mak aku ni. Mak I love U.Muah!!! Grrr

Ok hari ni tak mahu cakap banyak pasal mak aku cakap mulut orang berpuasa ni kalau kat syurga bau dia seharum kasturi, so aku nak cakap sikit-sikit je dulu. Biar bau tu kekal lama. Bila banyak cakap, banyak jugak salahnya. Mungkin salah dari segi Grammar, Vocabulary, atau Pronounciation. Tak pasal-pasal percent pahala puase tu berkurang ye dak.

Ok korang ingat lagi tak dulu pernah kecoh pasal pramugara MAS ada buat video seks tajuk dia PRAMUGARA TERLAMPAU? Serius aku tengok ramai gila member aku ada cerita tu. Aku sorang je takde. Ape barang layan Pramugara Terlampau, orang layan la PRAMUGARI TERLAMPAU la.HAR HAR HAR. Percaya tak aku siap tengok dengan mak aku lagi. Semua ni pengaruh dari mak aku jugak. Nasib baik awek dalam dalam citer tu mantap. Mantap dari segi lakonan mutu persembahan.............. Oh lupa nak kasi tahu, citer yang aku layan dengan mak aku tu tajuk die Awan Dania..:D

Tetibe aku pikir, kalau sekarang pramugari semua cun-cun, macam mana lak rupa pramugari dulu-dulu dress up. Adakah dorang huduh gila pasal tak reti berfesyen tak pun mungkin lagi style dari sekarang. So korang judges la sendiri. Jom kita tengok gambar-gambar ni.


















Nota Kukukaki :Lelaki jangan tengok lebih-lebih, nanti kena dimerit pulok.Hehe.
Credit to: Kumpul Berita.

18 comments:

sara zainol said...

errrr.. kurang pahala puasa.. seksi n seksa sgt derrhh..

Panggil aku Han said...

adus seksa....hahah

Alip Apai said...

fuyooooo!!

MAMMA MIA!!

Abe Goreng said...

Sara: Haha.mase upload td xtengok pun.Hehehehe.

Han: Aduh, perepuan sama pompuan pun terseksa, ini kan pulak lelaki.HAHAHA

Alip : Angre..agreee..aribbba.HAHHA

♥ Dea ♥ said...

mcm2 stail dah..:P

pandangkedepan said...

alamak....ni tahun bila ni...ish lambat plak kluar time ni...ehehe...:P

cik dila said...

sesingkat yg boleh. hoohoo

miss nurul said...

ta penah terpikr pon ape pramugari dolu2 pakai kan hehe yg pntg nape pramugari tak diseragamkan je sume pakai bju kurung n tudung. mesti sopan=)

imah said...

lagi gempak!! baju warna daring hehehe

Mila Ahmad said...

pramugari suma kuwus² kan?tinggi²...

aku said...

aah..jgn tgk lbh2...opkos2 org yg post entry ni da tgk lbh2 sblm post kn?haha

Lea IsNaw! said...

wow..seksi2 demo neh

twinkeenabilah said...

Orang yang rajin selalunya hensem ye ? hahaha.

Gilo seksi pramugari dulu-dulu
pramugari sekarang make up je tebal :p

naim said...

seksanya mata sayew..

ehem2 bro. haha

http://pemudattbc.blogspot.com/2011/08/testi-dan-wallpaper-dari-saffmuslim.html

nadya said...

seksinyerr tetap sama....hee

MiaHani said...

perghh...macam2 style lah. lagi seksa adela.. =)

miss lyzeer said...

nasib la Malaysia punya pramugari x de pakai cam gitu..=p

Anonymous said...

da nk nmpk bontot seyh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...