Friday, August 12, 2011

Bilik Tidur Yang AWESOME!!!

Mase aku kecik dulu, aku selalu berangan nak ada bilik tidur sendiri. Maksudnya dalam bilik tu aku sorang je yang duduk, tidur, baring, tukar spender, semua nya aku nak buat. Lepas tu aku nak letak poster Atromen terajang raksasa jahat dekat tepi pintu, sebelah poster tu aku nak tampal gambar David Beckam tengah tunjuk peace. Tepi almari sikit aku nak letak komputer akak aku yang baru habis degree. Bilik aku nak cat hitam. Wah indahnya bilik aku. ლ(╹o╹ლ)

Tapi waktu tu aku terpakse lupakan impian aku tu sebab adik-beradik aku ramai, bilik tidur ada 4 je. Jadah nak duduk sorang-sorang. So terpaksa lah kongsi-kongsi kong. Sedih gila. Tapi Ok je kot pasal aku ni jenis penakut tidur sorang-sorang. Kompem aku suruh adik aku teman. Mane la tau ada tangan hantu bawah katil nak tarik aku, boleh aku suruh adik aku bace al-fatihah. :D

Tapi itu dulu punya cerita. Sekarang ni tak sabar nak kerja lepas tu nak beli rumah sebutir. So aku boleh teruskan impian murni aku yang tak kesampaian untuk ada bilik tidur sendiri. HAHA. Kat bawah ni contoh-contoh bilik tidur yang AWESOME!!!



Nota kukukakiku: Yang bilik warne pink tu untuk mak aku pasal mak aku suka pink. Kiut la mak aku ni.Hehe. :D

credit gambar : 9GAG.com

30 comments:

PeRmAtA bIrU said...

memang best la kalau dapat bilik macamni.. tambah yang ke5 dari bawah.. tenang nyaaa..:) huhuhu

.:icha:. said...

oke.. aku mmg pernah berangan2 dulu nak cat bilik kale hitam! tapi mama ayah aku xbagi =_="
tapi aku best sket la dari kau,
sebab.............

aku dpt bilik yg aku free nak buat graffiti dari wall ke shiling!!
penuh aku conteng!
hahahaa
time tu aku ase bilik aku la paling hebat!!!

until akak aku masuk pindah bilik aku,die share ngan aku,
die chat kale puteh ijau...

DAMN DOWN!!!!!

Hafifi Izzuddin said...

aku suka yg hotel tuh. nampak nice je. hehe

feel free http://chemeyowns.blogspot.com/ :D

Ben said...

aku tak ada lah nak bilik sendiri masa kecik. tapi aku suka buat rumah guna kusyen2 sofa tu.. pastu betapa kat dalam sampai ayah aku balik. siap bagi warning kat adik lagi tu yg tu territory aku.haha. singgah di sini.

Popoi said...

x kluar la aku dri bilik tido lau dah cmnie,, ahahhaa ^_^

Amalina said...

Weh, tu bilik tidur Lina, haha. Mcm mana dapat? Aiyokk!

twinkeenabilah said...

Awesome gila ! Wah dah cop bilik untuk mak dah :) Comel mak encik goreng ye :D minat pink !

Nurul Fifi Amalina said...

Seronok betol kalau dpt bilik mcm ni in reality. tp dah ada bilik sendiri pun dah kira syukur sgt2. hehehe

yad'z said...

hahaha.. heaven kot ade bilik macam tu.. tapi sekarang kire ok lah ade bilik seniri tak share ngan sesape.// huhu

myra yusreena said...

5 ke bawah siyes ohsem gilerr! hee ;D

nak blja pndai2,keje best2,gaji best2 laa..

jelesnye tgk bilik org cantek gilerr..uhuhu

dhira said...

suke giler2 bilik2 yg colour pink...coz i like pink damn mush...hee~~

NurulAini said...

awesome.. xsabar nk ada rumah sendiri.. hehe..

sergeant keroro said...

serius stylo, hehe XD

Alip Apai said...

ak suka bilik tidur yg bwh bilik tidur laut tu..mcm citer hanakimi

hahahahaha

Panggil aku Han said...

seriously...cool habis...suke yg warna hitam tu..

L said...

anda seorang yg pemarah?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

maszull said...

salam...wah cantik2 nya bilik tido ni..
kalau dpt satu mcm tu kn best...:)

izzah zubir said...

waa impian nak rumah sebutir..gahaa yg tu tk bole bla ayat tu..

cntik ouh bilik yg ada akaurium tu...smbil tidur bole jeling2 ikan ap nk masak berbuka nnti..hahaa

cik dila said...

hahah,ade pulak suh adik yg baca fatihah..;p

tapi kalau bilik yg dikelilingi hutan tu tak pyh la kot,seramm...

Pemuda Harapan said...

yg dlm cermin bulat 2 mcm xde privacy je..hehe..n kompem lemas dok dlm tu lme2...

imah said...

wah!! menarik2.. imah suka yang dalam balang tuh.. suit my taste.. direct light from the sun..xpayah nak buat langsir.. dan nampak natural jugak.. ^^

Nur Aizureen Md Zahir said...

ohsem gilaa ~!
jum kumpul duit..nnt senang upah interior designer wat bilik cmtu..reference da ade :P haha

princess said...

sume cantik2..yang wane pink sume cantik..

aneff.marhfiz said...

saya pun suke sgt menjelajah 9gag.com best kot !

aku said...

ni bilik tido ke dunia bunian ni??haha..

kayrul-shah said...

semua gambar2 tue cantik. kalau dapat bilik tidur macam tue, kompem tidur tak bangun2..hehhehe

faTIN NORALBAniaH__baniE said...

banie boleh pengsan tengok gambar2 bilik ni!!!!ahahahaha

ct N honey said...

malu lak nak tidur klau bilik yg bercermin tu,nanti orang nampak kita tidur terbonggeng he..he..he.

izfanora said...

tetiba terasa nak renovate bilik.. hihi...

ada yg cntik, tp ada yang menakutkan juga.. hihi..

nadya said...

suka bilik tido yg katil buaian tuh..nk3!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...