Sunday, August 14, 2011

Watak Kartun Di Manusia Kan Pulak!!!

Happy Sunday Day korang,

Awal bangun cuti-cuti ni. Selalunya hari cuti waktu paling TERBAEKK nak TOPUP tido yang tak cukup ni. Maklum la ada yang keje,ada yang belajar. Dan hasilnya korang akan bangun seawal pukul 6.oo petang. Itu pun pasal nak pergi bazar ramadhan kan.Ah sudahlah. Kalau penternak lemak macam aku ni bila-bila boleh tidur.HAHA. XD



Alang-alang korang dah bangun ni, ape kate korang usha gambar aku pinjam dari blog 9GAG.com ni. Pinjam konon.AHAHA. Kalau semalam korang tengok watak kartun di ZOMBI Kg.Pisang kan, kali ini aku nak tunjuk watak kartun yang dimanusiakan. Layann..


Nota Kukukakiku: Gambar Pakcik dalam citer UP tu takleh blah sekali. Sampai terkentut-kentut aku gelak. AKIKIKIKIKI!!!

22 comments:

twinkeenabilah said...

Haha yang last tu lawak gilo ! :p

Nurnajwa said...

Hahahahaha, yang last tu. Sbijik! XD

CIK PARO! said...

ada je idea nk buat org ktawa!

Mohd Hazwan Hashim said...

weh ini kebetulan ke hape ?? haha
terbaek ar !!!:)

Langkawi Ink.Com said...

Sempoi :)

myra yusreena said...

haha..muke toye jek pacik tuhh

cahayakehidupan said...

haha,sebiji plak tu..adeh

SoLy SoLicious said...

gila lah... pndah eh mu cari suter ho..hehehe

sara zainol said...

sama kot.. tp uncle tu lg ensome bila tgk yg real la.. haha LOL :)

Luqeem™ said...

hahaaha..pkcik tu x sma sangat..

sergeant keroro said...

haha, stylo la semua. macam mana diorang jumpa :P

aku said...

eh,pacek tu ade..nak jumpa,nak naik ghumah ade belon2 tu suma...hahaha

kaizen said...

kah3.... smpi ke sudah gelak kentut2 nk berak2.... hahahaha

naim said...

haha

tak boleh blah

pakcik 2 dengan katun mario 2.. :))

Abe Goreng said...

twink: Haha.mmg gila lawak.

Najwa: Smpai kentut2 aku gelak.HAHAH.

Abe Goreng said...

Cik Paro: Hahah.hidup kne hepi.:D

hazwan: Hahha.sume ni sudah tersurat.Keh3.

Abe Goreng said...

Langkawi: Hahha.thx bro.:D

myra: Toye cm abe goreng.haha

Abe Goreng said...

Cahaya: Hahha.tula pasal.

Soly: Haha. cri kt google la mek.:D

Abe Goreng said...

Sara: Keh3.Trololollll..

Luqeem: Pakcik tu dh abis tiru dh.HAHHA

Abe Goreng said...

Sergeant: Hahaha.jejak kasih kot jen.:DD

Aku: Umh die ad belon yg awesome. Superb!!

Abe Goreng said...

Kaizen: Tula psl. Sembelit barangkali.Keh3.

Naim: HAHAHHAA.cm siot je kan.hehe.

wany azmy said...

hahaha...last picture 2 the superbbb one...sjibik! muka pakcik cm nk mintak simpati ke penampar? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...