Tuesday, August 16, 2011

Kaki Goreng ke-500! Maseh banyok deh!

Selamat Hari Selasa korang,

Diam tak diam, berak tak berak, Kaki Goreng kat blog ni dah mencecah 5 abad.(bace:500). Toche-toche pada yang pernah singgah menggoreng kat blog Goreng ni. Macam-macam post aku baca kat shoutmix tu, ada yang datang jenguk, datang nak ziarah, datang tumpang baring pun ada. Nasib baik bulan puase syaitoon kena ikat.Kalau tak...Grrr..HAR HAR HAR.



Tak cukup dengan tu ada jugak yang mintak telur goreng, nasik goreng, kuew tiaw goreng, macam-macam goreng la korang mintak. Haish! Tapi ok la tu, at least korang bukan mintak betul-betul kan.HAHAH. Kalau tak kompem kopak kopek aku. Kopek tu maksud die dompet. Serius. Tak caye tanya mak aku. Nanti mak aku tolong explain.:D  Toche banyak-banyak la korang. Sebak dada ni Mak Jemah oiiiiii~

Selaku tukang Goreng, aku nak promote sikit blogger yang bertuah jadi kaki goreng ke-500 ni. Beliau ialah jeng..jeng..jeng.. Bro Sandra Azwan yang juga seorang blogger yang memang dah femes sebab blog die pun dah dekat 2000 follower la. Tak silap aku dia ni seorang Fashion Designer pasal aku tengok banyak gambar-gambar die design baju. Gila sikit punya gempak follower bertuah aku ni.


Pada Sandra Azwan, trimas banyak-banyak bro sebab follow blog ni. So pada semua kaki Goreng, jom ramai-ramai serbu blog Bro Sandra Azwan ni. Kompem tahap jeles korang akan meningkat lepas tengok blog die. Serius aku pon jeles.Grrr



Dulu time aku hingus berlendir dulu (bace: Freshie), aku pun pernah dapat entri bertuah dari blogger lain pasal jadi follower ke-500 gak. So kali ni aku pulak yang buat entri tak seberapa betuah ni kat orang lain pulak. Betul la kate mak aku dulu 'What Goes Around, Comes Around.' Tengok mak aku pun dah pandai cakap Omputih ni. Tak sia-sia mak ambik kelas English Education sekali dengan Usop Wilcha. Kalau korang nak tengok entri tu, sila klik kat sini. Kalau taknak tengok, klik kat sini.:D

Nota Kukukaki: Tunggu entri aku untuk Kaki Goreng ke-1000 pulak. WAHAHAHA.(koya + poyo + bajet nak mampos.HAR HAR HAR)

19 comments:

sara zainol said...

wahh da mkin femes le kamu ye.. jeje taniah taniah.. xlama lg 1000 plak ye.. aminn

Panggil aku Han said...

wah tahniah..dh 500 pun :D

laskar pelangi said...

tersangatlah tahniah:)


*tepuk tangan dua kali*

ishy77 said...

durian goreng 1 bos,..!

aku said...

err...aku mintak betul2 la selame ni... :D

btw,congratzzz!! :)

SoLy SoLicious said...

pergh!!! pantas!!!


hebak mu~

wany azmy said...

kongres! ape g belanje la nsai goreng ke...ayam goreng mcD pun orait..hehehe

wany azmy said...

kongres! ape g belanje la nsai goreng ke...ayam goreng mcD pun orait..hehehe

SANDRA AZWAN said...

yeye!! Thanks..;-)

meaw said...

abg sandraaaaaaaaaa....meaw suka dia :D

Munna said...

yg ke 497 xnak review ke? hahahaha

namaakulynn said...

keepblogging. :)

Lea IsNaw! said...

dh bertukar jd 505..=)

D_08 said...

kalo camtu...awok nak tunggu dekat2 no 1000...baghu jadi polower mike abe goreng....amacam???

Cik Intan said...

terasa aku..sbb aku selalu order makanan..dh tukang goreng kn...hahaha


tp apsal ko genap2 kn jer follower ko, aku nie mcm mna..hahhaha..


x adil...hihihi..

imah said...

die sangat famous ^^

twinkeenabilah said...

Sekarang dah jadi tauke goreng lah pulak. Nanti dah dpt 1000 follower jadi CEO goreng. Hahaha

difficult easy. said...

cewahhhh! pom pom pom! *bunyi belon pecah* haha. eh, ni belog serius lah. :P

miss lyzeer said...

tahniah..yup, what goes aroun comes around

*hah, tgk miss pun amik english education..kui 2x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...