Saturday, August 13, 2011

Watak Kartun Di ZOMBI KAMPUNG PISANG Kan!!!

Zaman aku kecik-kecik dulu, mak aku cakap aku ni HANTU TV. OMG!!!Adakah muka aku macam hantu The Ring yang keluar dari TV tu???


Haish bukan la, ni pasal bila bangun dari tido je terus aku mengadap TV sampai ke petang. Bila iklan aku cepat-cepat lari pergi KENCING, bila iklan je cepat-cepat aku larik cari NASIK, bila iklan je cepat-cepat aku larik pergi MANDI. Erk! Sempat kan? Iklan lame gila.XD

Selalu ni la rutin time hari cuti. Lagi-lagi hari sabtu. Cerita kartun die jangan cakap la. 
Banyak gila kan. Pukul 8 pagi dah start dah. Dragon Ball ada,Tom & Jerry ada, DOnald Duck ada, Power Ranger ada.Bla..bal..bla..Bila aku dah start tengok jangan harap nak alih siaran lain. Be like boss.HAHA.

Tapi bila pikir cerita tu dah wujud dari zaman aku kecik lagi sampai sekarang dok ada lagi. Nasib baik dorang kartun. Cuba kalau betul-betul dorang wujud, mesti dah jadi mayat a.k.a ZOMBA. So jom layan kartun versi ZOMBI KAMPUNG PISANG ni. HAR HAR HAR.

Credit to 9GAG.com.


Nota Kukukaki: Kartun yang last sekali tu aku lupa pebenda nama die. Tak silap aku cerita pasal ahli magik kot. Serius lupa. Maklum la banyak makan semut.Grr

25 comments:

aku said...

yg last tu watak ape?huhu

twinkeenabilah said...

cartoon horror ni :p

difficult easy. said...

OMG! scarry. haha.

first time sampai sini.
terus drop comment and follow. :D

sergeant keroro said...

hehe, stylo XD

yang last tu memang witch, cter soul eater kot :P

naim said...

sAYA minat otomen~

hehe

http://pemudattbc.blogspot.com/2011/08/gengblogger-kembali-boleh-akses.html

SoLy SoLicious said...

gila punye zombi...haahha...smpai laning aku still xphm apekebende zombi tu weh..hahahaa

meaw said...

sailoormoonnnnnnnnn..*tetiba... dari dulu sampai sekarang duk ulang hat sama je jalan cite dia,huhu

Luqeem™ said...

stail gila!

haha. ironman dgn muka mcm tu..

ct N honey said...

betul lah..sama cam saya dulu,sbb tu sekarang ni anak ikut pulak

sha my heart said...

woo, mmg hantu tv la..

mak kite marah tgok tv lama2 =P

Fieka Shafika said...

mmg hantu tv.
tp cite zamn dulu kite time budak2 still ade time skang.. lg2 doraemon, dragon ball da berabad lame. tp org still tggu depan tv lg. bilelaaa katun tu nak besa?

Shawn Razaleigh said...

weh smart gila doh

Saiazuan said...

#LOL

Saiazuan said...

btw kisah psl india minak tlng tu dgr kt mana? adoi tkt orng yg sama.. klu india yg sama, memang sah la wa kena tipu~

nadya said...

sya minat kartoon horor..kecuali sailormoon.. :PPP

sara zainol said...

suka la zaman kanak kanak nie.. 24/7 haha.. tu pon masa cuti je.. sara suka tgk dragon ball.. haha.. lau weekend bersusun je jadual nk tgk karton.. top skrng.. da jrng sgt tgk tv..tgk tv pon bile mood nk tgk tu dtg.. :)

nynye :) said...

wow ! mcm2 ade ~

Abe Goreng said...

aku: Yg tu witch citer soul eater. *sergeant yg ckp. aku xtw.HAHAH.

twink: Hahha.seram kn.Hiiiihii.

Abe Goreng said...

diff easy: Hehe.thx ye dtg blog goreng.:D

sergeant: Hehe.thx yo jen.

Abe Goreng said...

naim: saye pon same. Atomen taro!!!

Soli: Haha.meh sini aku jdkn mg zombie.HHAHA

Abe Goreng said...

meaw: Dgn kuase bulan akan menghukummu!!! HAHAHA.

luqeem: Ironman zombie.style kn.

Abe Goreng said...

sha: Tula. pdhl mak kita nk tgk sinetron kn.HAHAHA

Fika: Yup, saye kipas-susah-mati dragon ball.Hehe.

Abe Goreng said...

Shawn:Hahha.thx bro. aku curik je ni.HAHHAA.

Saizuan: Trolllolollolll

Abe Goreng said...

Nadya: La, sailormoon kiut kot. msti nadya ni ganster.HAHAHA

Sara: Haha.rela xmkn minum nk tgk kartun.Hahah.

nyne: Hahah.goreng2 ada la.:D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hihi..LM pun ngadap kartun berjam2 dulu.time azan tu kan lama..laju2 mandi masa mahgrib.apalah teruk benar perangai!br nak ngadap tv lg mak dah tutup pastu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...