Wednesday, August 24, 2011

Kelajuan Itu Membunuh? Tidak bagi ANJING!!!

Selalu aku tengok tagline KELAJUAN ITU MEMBUNUH bersepah kat dalam tv dengan tepi-tepi highway. Macam-macam kerajaan dah buat suruh rakyat bawak kereta molek-molek, slow-slow. Tapi hampeh jugak. Tambah nak dekat raya, mau jadi litar F1 kat highway nanti. Banyak la kete sport celup dok berlumba nanti. Jangan masuk longkang sudah. XD


Tapi kalau korang perasan tagline ni dibangkang sekeras-kerasnya oleh kaum anjing sedunia. Siap ada perhimpunan harom lagi. Alasan dorang mudah je, makin laju, makin syiok woooo~. Korang tak percaye, jom layan testimoni ni.HAHAHAA!!!


Credit : 9.Gag.com

Nota Kukukaki: Wah kiutkan anjing buat macam tu, Oo..dats why la NANU BAHARUDDIN beria sangat nak bela anjing.Ops! HAHAHHA..XD

18 comments:

darling bee :) said...

hAha best entry ni . blogwalking :)

namaakulynn said...

lol!takleh bla notakukukaki tu. haha

sergeant keroro said...

hahaha, troll nanu. lol XD

Fathiah Hamim said...

masok 120 dah takda rupa dah

Lea IsNaw! said...

hahahaha

pandai jugak anjing bawak keta ye

kimiez said...

Nie yg buat kimie kecik ati ni...

sara zainol said...

hoho.. mmg ciut.. tp, menakutkan bila tgk anjing mrh.. hehe :P

Alip Apai said...

Sure anjing tu x tgk muka dia dekat cermin kan. Kalo tgk mesti x buat dh. Buruk!!

Dari comel mcm chihahua jd mcm bulldog nnt..

imah said...

panjangnye lidah die ^^

SoLy SoLicious said...

gile hebak..hahah....mujur mu xsero wat gilo bela natang ni gok op..hhahaha

LeeAneem said...

comey sokmo....cam rambut nanu jerk....hahaha

deqlis said...

nice n3....nanu pun mcm takde binatang lain yg nk dijadikan haiwan peliharaan...

Saiazuan said...

hahahaha anjing tu ambek feel~

mish wanyazmy said...

hahaha...mcm harem je muka...nyam[ah lak eden tgok lidah anjing 2...papepun memang lawak la...anjing 2 suka sampai xterkata apa2...mimik muka je y maen peranan (mmg xlh ckp pn)

ana raisya said...

jgn bawa laju2

Shawn Razaleigh said...

hahaha. mcm sibai dia punya enjoy

sha my heart said...

oo..
pelik la anjing ni.

anisa said...

haha.
anjing ni style

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...