Monday, November 15, 2010

2 Alam : Bakal Pecah Punggung!!!

HAHAHAHA.Ok cukup dah gelak. Tadi aku jalan-jalan kat page facebook |Kami tak suka DR.Rozmey yang angkuh, memang nak gelak lipat belakang la baca komen dorang. Ada je idea sengal-bingal.Haha. Yang paling tak tahan tu gambar dia lagi besar dari pelakon utama. Apa kes ni? Nah tengok.



Kalau korang banding filem-filem yang sudah box-office, ada tak dorang pi bubuh gambar penerbit dorang yang dah tua bangka lagi besar dari cover filem tu. Habis kuat pun nama penerbit dorang HIGHLIGHT kan je.

Tak pernah lagi aku tengok gambar penerbit lagi besar dari pelakon utama. Baik penerbit yang jadi pelakon utama. Mesti pecah punggung.Haha. Aku rasa cita-cita dia masa kecik nak pelakon utama tapi mak dia tak kasi, last-last dapat jadi cover filem pun boleh la.Haha. Kalau aku tengok depan-depan, mahu aku gelak lipat belakang depan kaunter tu.


sekarang setiap kali aku gelak, aku akan lipat belakang camni.Haha.

nota goreng2: Marilah kita beramai-ramai mengutuk keangkuhan Dr.Rozmey.Hehe. Baca ni, tak baik kalau tak kutuk.Haha.

3 comments:

.:icha:. said...

2 alam ni cte ape sbnarnye?
ish2...

Asrol Mania said...

Wakaka.. citer x kemana lagi, tapi da byk kontroversi.. marketing plan kot.. hewhewhew..

Asrol Mania

F~CiCAk said...

hahaha~ pilem patplohjuta!
pecah punggung la nk cukup patplohjuta tu :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...