Friday, November 5, 2010

ALIENELLIZ Header Competition Kali ke-2!!!

Baru tadi aku buat blog-walking, sampai kat blog ni alienelliz, aku nampak ada contest pasal header blog. Apa kata aku cuba nasib masuk contest ni.Hehe~
 Kalau nak tahu hadiah yang dia bagi adalah Top Up!!!
top up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.
Hanya untuk no. Maxis, Celcom dan Digi.

Setiap contest mesti ada syarat-syarat, so korang boleh tengok kat bawah ini:

1. Buat post mengenai pertandingan yang allienelliz buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.
6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen blog Alienelliz ni.
7.Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010.



Ni header blog aku. Baru je buat dalam minggu ni.  Bila nampak ada contest ni, saje la nak masuk. Tapi memang last minit boleh lagi ke join.Hehe.
Ok untuk tag 3 orang ni aku pilih:
1.topek
2.Paah
3.Adwa


Mudah kan syarat-syarat dia, tunggu apa lagi. Jom ramai-ramai kita join contest ini.

7 comments:

adwafarahin said...

haiyoo? aku ko tag?aku x pandai nk wat header weyh

AerOn YOn Arshad said...

hentam je.aku pun tak pandai.Hahaha.

alienelliz said...

ok..thanks join..=)

rubi @ cawan2 said...

wowow.. bagus masuk contest! hehe..

paah mohamad said...

alamak! dah terlewat lagi! boleh join lagi ke?

Azmie said...

GOOD LUCK bro.. yeehaa!

Jom singgah ke laman blog saya, Pesona Akasia. Hanya klik di SINI

AerOn YOn Arshad said...

ruby: haha.first time.

paah: haha.kalu ad contest lg yon ajak ea. :P

azmie: ok2.btw Thx.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...