Tuesday, November 9, 2010

MUZIK-MUZIK 25 (Separuh Akhir)!!!



Semalam baru sahaja berlangsung separuh akhir MUZIK-MUZIK 25 bahagian pertama.
Dari 12 lagu yang bertanding hanya 6 je yang terpilih. Antara lagu-lagu yang berjaya masuk top 6 adalah seperti berikut:

1. Hafiz – Noktah Cinta
2. Hujan – Mencari Konklusi
3. Yuna – Cinta Sempurna
4. Adibah Noor – Sejujur Hatimu
5. Faizal Tahir – Hanyut
6. Shahir – Kebahagiaan Dalam Perpisahan

Wah! Lagu-lagu yang berjaya semua gempak-gempak. Tahniah la buat korang. Jom kita tengok jadual untuk separuh akhir bahagian 2 pulak.

Isnin 15 November 2010:

1. Tika Masanya – Mirwana & Hujan
2. Manifestasi Cinta – Fiq & Mirwana
3. Kau Harus Ada – Hujan
4. Drama King – Meet Uncle Hussain & Black
5. Menggegar Dunia – Adam & Stacy
6. Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali
7. Jahat – Stacy
8. Susun Silangkata – Aizat
9. Cinta Kosmik – The Fabulous Cats
10. Ku Ada Kamu – Adira
11. Sofea Jane – Black
12. Adrenalin – Faizal Tahir


Untuk separuh akhir bahagian 3 pulak tengok yang ni.

Isnin 22 November 2010:

1. Realiti Dewi – Alyah
2. Pelita – A.P.I
3. Berlari – Tomok
4. Extravaganza – Bunkface
5.Bersamamu - Joe flizzow
6. Selamat Malam – Faizal Tahir

Jangan lupa isnin minggu depan pukul 10 malam, kalau takde keje kita pakat-pakat dok melangut depan tv ye.



Dengar cerita hanya 10 lagu je yang layak pergi final. Aku rasa lagu indie banyak yang masuk final kot sebab lagu dorang terbaik. Korang rasa macam mana?


nota goreng2: semalam aku tak tengok pun. Gila nak tengok. Exam keliling pinggang ni.Haish!!!

4 comments:

MrZuRied said...

ko xtgk?
ak lg r xtau plak wujud muzik3...
haha

Amar Maxwell said...

6 lagu tu sbnarnya bkn confirm lg masuk ke final..

Magrib said...

yon!! tq sbb follow blog gua.. gua follow balek!!! jgn terkincit lagi da la ye.. haha

aeron yon arshad said...

wan: aku saje je buat2 lyn muzik2 ni.hahha

amar maxwell: ye ke bro? sori xtw la pulak. cmne ea dorg ad buat saringn lg ke? thx for info.

maghrib: sebab blog lu sempoi tu psl aku follow.hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...