Thursday, November 4, 2010

Apa Ada Dengan UNIQLO ???



Ok pagi tadi, member aku ajak teman dia pergi butik UNIQLO kat Farenheit 88 depan PAVILLION tu. Rasanya butik tu baru bukak hari ni kot.

Masa nak masuk mall tu aku dah pelik dah asal la ramai sangat orang beratur ni, siap ada Pak Guard jaga barisan lagi macam pengawas Sekolah Rendah je. Dah la barisan tu memang panjang gila, memang gila panjang! Panjang sampai aku tak tahu dekat mana dorang start beratur. 



 ni pun aku snap kat centre mall tu. belum tgk lg kat dpn dia.-_-"

Asal ea? Ada orang bagi air milo percuma ke? Apa la dorang ni fanatik sangat dengan MILO.Pastu aku dengan member ignore jela. Kitorang pun pergi cari butik UNIQLO tu. Sampai je kat butik tu,



Eh asal dia tak bagi masuk?
Eh siap letak penghadang lagi!
Aik takkan tak bukak lagi,tapi dalam butik tu macam ramai je orang?

Macam-macam persoalan timbul. Semangat la member aku pergi tanya-tanya orang. Rupa- rupanya kalau nak masuk butik tu, korang kena beratur dulu!

Makna nya yang beratur panjang-panjang macam link keretapi Tanah Melayu tadi pasal nak masuk butik UNIQLO ke????Oo mak ngai (OMG)!!! I dont believe it!!!



sila lah korang beratur kalau korang sanggup~


First time aku tengok kalau nak masuk butik baju kena beratur. Yang best nye bukan kena beratur depan kedai, korang kena beratur dari luar mall tu. Butik tu kat tingkat 2. Setailo tak? 

Gila tak gila dorang punya semangat nak pergi butik UNIQLO. Hahah.

Cett! Buang masa aku je nak beratur kat situ. Macam la hari ni je butik tu bukak. Setakat nak window shopping baik pergi nanti-nanti je. So aku ambik keputusan untuk balik saja.

Nota goreng2: Kesian dekat member aku, dia nak sangat masuk butik tu, tapi kalau kitaorang beratur pun, sampai butik tu tutup belum tentu dapat masuk.Nanti kita pergi lagi. Tunggu~

5 comments:

ザ-sylver-shooter said...

pergh..biar betul

uniqlo dpn umah aku ni dipandang sepi je, hidup segan mati tak mahu

nina syakina said...

ada artiss kot time tuhh... huhu... saje bg gempak...

♥yaya♥ said...

yg br launch kat malaysia smlm tu kan??
ishh..bez la..harap2 p[as ni ade kat penang plak..KL jauh kot
T.T

szerone said...

bro, butik uniqlo ni 3 tingkat la... bukan ade kat tingkat 2 jer... huhuuhuh... pintu masuk die betul2 setentang pintu masuk pavillion tu... kire masuk dari luar la...

mesti tak nampak pintu masuk die aritu kan coz ramai giler orang.... sbb pe ramai? coz ade sales sempena 1st day pembukaan... jeans rm100 dapat rm50 jek. and ramai yg pegi tu dpt voucher, souvinier (beg) etc etc.... thats why ramai...

AerOn YOn Arshad said...

ザ-sylver-shooter: depan umh ko pavillion ea?gempak seyh!

nina: Haah ada artis, Mizz Nina kot.haha.

yaya: ala penang dgn kl dkt je.meh la dtg.Hehe.

szerone: haha.yeke? aku xpersn plak. aku pegi skali je.mbr aku smpai 2-3 kali pergi sane.Hahah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...