Wednesday, November 3, 2010

Alahai Samdol nya kau!!!

Sebelum-sebelum ni, aku ada post entri pasal filem ALTITUDE. Kalu siapa-siapa tak paham boleh klik kat sini.

Memang aku kutuk habis-habisan la filem ALTITUDE tu sebab tak menepati standard sebagai sebuah filem HOLLYWOOD (bagi aku, bagi kau orang tak tahu la).Hahah! Aku sangat down tengok cerita tu.

Aku ingat lagi first time aku tengok poster tu, background dia langit gelap, ada gambar sekor alien jahat tengah sedut manusia naik atas langit. Tak salah aku macam tu la. Ingat-ingat lupa jugak ni.



 lebih kurang macam ni la kot.

Tapi bila dikaji poster dengan cerita yang aku tengok tu memang beza sangat. Takde pun scene orang kena tarik naik atas langit ramai-ramai. Takkan kena potong dengan FINAS kot. Maybe masa dorang kena tarik tu, dorang tengah buang air besar. 18SX. LUcah-lucah. Tu yang kena potong tu.Haha. -_-"

So aku dengan kerjasama Magical World Of Disney terus buat research berhubung dengan masalah ni. Kaji punya kaji, tak dapat. Kaji punya kaji lagi, Ha tu dia! Research aku berjaya. Result dia memang di luar jangkaan. Terus Magical World Of Disney pecat aku time tu jugak! -_-"

La. Baru aku rasa semua ni datang dari kebodohan aku pulak.Mana tak bodohnya, yang aku tengok tu rupanya poster movie SKYLINE la, bukan ATTITUDE. Patut la tak sama langsung. Mana la aku nak ingat tajuk dia, yang aku ingat gambar awan dengan dengan alien. Pandai tak aku?


tak sama ke? Tapi background dia sama. aku cepat kompius.-_-"

Sesungguhnya kebodohan tu datang dari kepala hotak aku. Sekarang aku dah pasang impian nak tengok movie SKYLINE pulak. Mesti gempak plus terhebat. Mesti terbaiklah!!!

petua goreng2: Jom pakat-pakat serbu wayang 11 Disember ini. Welawee~

8 comments:

cendera jiwa said...

masalah mata kau ni

nadey said...

ko mmg ade masalah!!!!!!!!! byk sgt mkn semut!!!!!!!!!!!

Aisyah AR said...

hahhaha!! Altitude tu mmg cter yg tak de motip. sje je nk perabis duit org ramai nengok cter tak logik sgt2 amat teramat tuh! ghee~ nnt dah tgk skuline, wat review ya...ghee~

http://yoishme.blogspot.com

AerOn YOn Arshad said...

cendera jiwa, mata ok, cume short term memory aku kurg sikit.Hahah

Kak Nadey, mcm xpuas hati je kak? gadoh ngn laki lg ke?Hahaha

Aisyah, xsbr nk tgu skyline.mesti superb.hoho

nadey said...

hahahhahahhaha byk sgt tanda seru....begini biar akak terangkan (sumpah sungguh2)

hahahhahahaha xtau la nape akak mmg ade maslaah ni...sbb akak suke taip !!!!!!!!!!!!!! org ingt akak marah...tp nada akak mmg tgh gelak....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

seyes doh jgn ambek hati ok pas ni...akak ngan LAKI AKU ADI PUTRA elok je kami bahagie skung ni,....tgh gentel2 bulu kaki die ni

Selipar Putus said...

hak3.. aku hengatkan nape~ hatOii

AerOn YOn Arshad said...

kak, haha takdehal punyer!!!!!!!!
bak tanye lps gentel bulu kaki,nk gentel bulu ape pulok??

selipar putus, haha.betol x aku ni samdol mcm dodol.hahahaha

nadey said...

hahahaha ko rase bulu ape....xyah la buat2 tanye!!!!!!!!!

yg penting tagline tok LAKI AKu...

BIBIR DIE TETAP MILIK AKU!!!!!!!! hahahahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...